6 d’abril del 2012

A UN TIR DE PEDRA.

Fa cosa d'un parell d'anys tenim un llibre bàsic per a fer rutes per la nostra comarca. "A un tir de pedra" d'Oscar Martí, David Gomar i Vicent Cervera, editat pel CEIC Alfons el Vell i crec que ja te una segona edició. En les 400 pàgines podem trobar aquelles excursions que hem fet per la Safor, les montanyes de la Font i la serra Gallinera, per Ador, els racons dels pobles del Vernissa, el Montduber, la Serra Grossa, i la Valldigna.
Les excursions que hem fet i moltissimes que encara tenim per descobrir. Una a una, amb el seu mapa, fotos i explicació per a completar un paisatge de les nostres vides.
Doncs be, el diumenge passat vaig tenir l'ocació de comprovar-ne una d'elles, les Fonts de Ròtova. Em vaig fer la foto a l'Aqueducte, amb el llibre baix el braç, al mateix lloc que dona il·lustració a la portada del llibre.
Teniu l'enllaç de A un tir de pedra en la barra lateral del bloc.

1 comentari:

Òscar ha dit...

Ei, quina foto més xula! Gràcies per la menció, per la publicitat i per tot, efectivament més endavant quan les agendes i compromisos laborals i familiars ens ho permeten tornarem a ficar-nos en contacte, a compartir com be dius taula i xerrada. Salutacions!