20 d’octubre del 2019

ESMORZAR AMB L'ALCALDESSA, ASSUMPTA.

Per tancar el recordatori dels 40 anys d'Ajuntaments democràtics, tocava fer-ho amb l'actual Alcaldessa, Assumpta Domínguez. En  abril ho férem amb Pep Aznar, el primer Alcalde de la democràcia i en juny amb Oscar Gamazo, regidor i Diputat al Congrés i assistirem a la constitució de la corporació.

Aquest dissabte 19 d'octubre ens assentarem a esmorzar a la "Cuineta de Marisa", al carrer Constitució o barranc de Potries per a tractar el passat i present del poble desprès de quatre dècades.
Començarem parlant de l'arrelament al poble, quan vas a estudiar fora, a treballar o viure, tens un "patiment", necessites vorer i sentir l'aire de Potries. De seguida ixquè el tema de la despoblació, tan de "moda" ara i com l'Alcaldessa treballa a nivell institucional per afavorir el poble, malgrat la situació en una zona  urbana "Gandia". Surt el caràcter d'Assumpta, alça la veu i s'enfada.

Ha vingut a l'esmorzar Pep Aznar, qui fou el primer Alcalde de la democràcia  i ara de nou regidor. Assumpta i ell coincideixen prou en les polítiques locals.  A la pregunta de com porten la relació l'Alcaldessa va dir:
"sempre estem agarrats del monyo, 
be de la barba...és broma!"


Els assistents a l'esmorzar col.loqui, aquells que no son de Potries, afirmaren que aquest poble sempre ha tingut bona fama, pel Sant Blai, les activitats culturals etc.

L'alcaldessa ens comenta la política cultural com a foment econòmic i atractiu de viure a Potries. Va recordar l'esforç durant la Capitalitat cultural.

També va parlar de com s'actua per a que els veïns participen i deixen sentir la seua veu i que aquesta es tinga en conter a l'Ajuntament.
  "El poble de Potries no anirà a menys, anirà a més!"
Va dir l'Alcaldessa. També va tindre paraules recordant els anteriors Alcaldes i els treballs que s'han fet en la protecció i difusió del patrimoni local.

Gràcies i bona sort, Assumpta!