25 d’octubre del 2017

"LA MARE DE LES EXCURSIONS"

La pujada a la Safor és la "clàssica", tots els anys comencem temporada amb ella. Els cartells d'aquesta edició 2017 reflexen persones majors, les seus opinions i comentaris sobre l'excursionisme..."a què aneu allí dalt?" etc. Un cartell, és la mare de Vicent Gironès, que va faltar l'agost passat i que com altres mares pregunten als seus fills sobre l'excursió i ens demanen tenir cura. La pujada a la Safor és "La mare de les excursions", gràcies a ella descobrirem l'aficció per les rutes de muntanya i gràcies a les nostres mares som ja uns "clàssics" de la vida, l'a.c. Casa Clara, amb 35! anys , "tota la vida"

Deia Pons al whatsApp, que la pujada a la Safor ens sorprèn cada any, no hi han dos iguals...Així és: un any les cabres, l'altre la boira...Enguany encara que no hi hagueren "diplomes" als xiquets que pugen per primera vegada, si tinguérem les bones sensacions que allí dalt trobem, bones vistes, alegria per la vegetació que creix...i el bon ambient del grup, de la gent i dels nouvinguts Juanfer i Morant (magnífics fent fotos i editant vídeos).

I com som uns "clàssics", és a dir que tenim una edat, anem plantejant algunes variacions de la ruta. No val allò que l'elicopter de Calleja o el "sansensor"...Enguany decidirem anar a dinar, desprès de pujar al Piló, a la Font dels Olvits i així estalviar-nos la caminada cap a l'Orxa amb la panxa plena i cara el sol. Perfecte, a les 3 estàvem allí. De fet ja ni han plans par a l'any que ve, on gent que no vulga o puga pujar, ens esperarà a la font i ens preparà el dinar. La qüestió és donar participació a tothom i facilitar les coses.

Per cert, un altre debat produït aquest diumenge 22 d'octubre fou: com és possible que eixint una hora més tard, arribarem una més prompte? Tal vegada Pons es referia a això quan deia que la Safor ens sorprèn cada any.
Enfí, un any més. Vos adjuntem enllaços de fotos i videos al facebook.
(Pujada a la Safor 2017)