11 de març del 2017

ESMORZAR AMB PEPE ARNAU.


Encetem un nou format d'activitat, "ESMORZAR AMB..."  amb convidats i temes que de vegades no requereixen  la formalitat d'un saló d'actes i que al voltant de la taula s'aconsegueix més proximitat i aprofitament. 


Aquest dissabte 11 de març, hem esmorzat amb Pepe Arnau, periodista, tot un referent a la comarca, editor durant més de 30 anys del setmanari "Gente de la Safor" i presentador a la tele de debats i tertúlies com "La Cafetera" 
Mentre anaven menjant i beguen, tots parlaven entre tots, actualitat política de la Safor i la vida professional d'Arnau, foren els assumptes més tractats.
Al poc de començar, va acudir l'Alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, la qual va treballar una temporada a "Gente". Després de saludar a Marta Sambrizzi i Pepe Arnau, comentarem eixa època dels 80 i les noticies referides al poble de Potries. També parlarem  de les relacions entre Gente i l'Alcaldia de Potries amb Pep Aznar, mentre pegava mossos al seu entrepà.
El millor d'aquesta reunió ha estat ajuntar unes persones que feia anys que no es veien, Pep Alandete, Avelino Peralta, i Vicent Gironés, habituals als programes televisius de Pepe Arnau. Recordaren eixos temps i altra gent com Vicent Bufort, present a l'esmozar. 
(Totes les imatges al facebook)