27 de juny del 2015

LLIBRES I BIBLIOTECA

El passat 31 d’abril, férem lliurament a la regidora de l’Ajuntament, Maria Gras, d’uns llibres per a la Biblioteca 

Quasi sense adonar-nos, ja ne portem uns quants, fruit de les xerrades organitzades als darrers anys. Els convidats a les conferències i taules de l’a.c. Casa Clara, porten els seus llibres i ens regalen un exemplar. Per cert, cal fer menció de les dedicatòries dels autors, l’única senyal de la procedència del llibre, doncs no porten cap segell.

Podríem fer una relació d’autors i llibres com:


-Roger Cremades:
 "Macrourbanisme i agressions al  paisatge"
-Vicent Terol:  
”Antologia de Joan Fuster”
-Vicent Cremades:
 “la transició democrática…”
-Victor Mansanet: 
"Aproximació a la pilota  valenciana"





Ens agrada deixar el nostre granet i més en la biblioteca, lloc que recorda els nostres primers anys, tant per l’edifici (antic col.legi de les monges) com per la biblioteca que nosaltres ajudarem a crear. No fa molts anys, donarem tot el nostre fons (es poden detectar pels segells de la pròpia a.c.casa clara i altres com “Nou –Club”, “Biblioteca-Centre de Joventut”

La Biblioteca, deu ser el lloc principal on es desenvolupe l’activitat cultural de Potries, convertin-se en una "Mediateca", la “catedral” de la cultura. Tenim que dedicar més recursos  a l’escola, la biblioteca...Recuperar el temps  perdut, diners i treball dels nostres avantpassats, (ho parlarem a la ruta per Potries del passat 17 de maig, davant l’ermita) i darrerament combois, ” eventos” i festes. La cultura, els llibres, teatre, música,  cinema… són la millor arma contra la ignorància que ens ha governat durant dues dècades i que a tots ens ha esguitat.