28 de febrer del 2015

MOLTA GENT A LA FORADÀ.

Ha passat una setmana des del diumenge 22 de febrer, que férem la segona ruta per la Gallinera, La Foradà. Darrerament ens dediquem més a les fotos, pel Face i el telefon, que a escriure i llegir la crònica al blog. Volem insistir en la lletra, encara que siga el peu de foto, com la que el diari, Levante-EMV va publicar.
Era la oportuna per a exir al diari, la foto tenia molta gent, com les que es publiquen totes les setmanes, moltes excursions amb molt de personal, fotos a cinc columnes. Resulta que el diumenge va vindre Betty i les seus amistats dels "Penyascos". De quan en quan tenim un cas d'aquest, "poder de convocatòria".
Fa molts anys que fem excursions, en alguns moments hem segut "quatre gats" i com Eva, anem a la muntanya a gaudir dels sentits, sense córrer i amb un grup -ni pocs ni molts- que ens permet passar-ho be i agermanar-nos. La veritat és que ens agrada assumir poc a poc noves incorporacions.
En quan a la excursió, simplement dir que fou meravellosa, els valls de la Marina sempre tenen èxit, és un lloc màgic.
Agrair Rafa Seguí i el seu germà, per acompanyar-nos pel seu poble, la seu Gallinera i les seues crestes de la muntanya.
Llegiu el peu de la foto del "Levante-emv", és un resum del que férem. Totes les millors imatges les teniu al nostre Face.
Segurament tornarem amb una tercera ruta per La Gallinera en Abril: castell i bassa de Benirrama.