12 d’agost del 2010

"PINTEM AMB ROMAGUERA"

   L'a.c. Casa Clara ha estat molt unida al pintor de Potries Frederic   Romaguera. Fins i tot fou President de l'assoc. durant un període molt actiu i fructífer, és premi Casa Clara i actualment col.labora amb  el grup Amics de Potries. Retratista de persones i personatges, experimentador del pop-art i altres tècniques... Volem pintar amb ell, perdó, parlar. Si voleu fer-li alguna pregunta, ara esteu a temps. Per exemple: Que se sent al ser el pintor i una de les persones més conegudes de Potries?

...UNES SETMANES DESPRÈS
Fede no para: a Gata de Gorgos penjant art als balcons, una exposició a Gandia (foto de baix) etc. Al final em rebut contestació a les vostres preguntes. (comentaris de baix).

1.- Avui en dia, és indiferent el viure en un lloc o altre per crear. Amb els avanços d'internet es pot estar al dia i en contacte amb la resta del món. El necessari per a un artista és estar a gust on treballa i d'aquesta forma la creació neix amb més facilitat.
 2.- Doncs, treballar, com tothom. 
3.- I tú, què entens per "bohemi"? 
4.- En molts aspectes ha millorat en qualitat de vida, pel que fa a equipaments urbans i respecte a la gent, el poble podria recuperar una mica de personalitat.

Podeu seguir Romaguera per Facebook (José Federico Romaguera Morant)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

com és qu t'has quedat a Potries i no vius i treballes a Barcelona, Paris....?

Anònim ha dit...

a banda de la teua vesant artística, que fas per a traura diners?

Anònim ha dit...

eres un bohemio, sempre t'he conegut vivint molt lliure, que hi sents?

Anònim ha dit...

que trobes a faltar o com ha canviat Potries dels anys 80 i 9o a l'actualitat'
Gironés