17 de març del 2010

XERRADA AMB AMADEU SANCHIS.

S'acaben d'acomplir vint anys de canal 9. Portem molt de temps parlant de la mala qualitat de la tele valenciana i sobre tot de la manipulació dels informatius i altres programes destinats a crear una consciència favorable als interesos de la dreta i pitjor encara, contraria a les propostes dels altres partits i col.lectius valencians. Amb aquest motiu ferem una xerrada el 12 de març amb Amadeu Sanchis, del consell d'Administració de RTVV, a proposta d'Esquerra Unida.
"Hi ha que defendre la tele pública"
Eixa és la conclusió d’Amadeu Sanchis després de fer una repasada pel panorama televisiu actual:  la TDT , la nova llei audiovisual etc. Segons Sanchis, la tele pública, Canal 9, TVE, TV3 etc, són l’única garantia de pluralitat i servei a la societatat en moments de fussió de grans cadenes, on predomina el perfil comercial i dretà.“Hi ha que atacar la gestió i gestors de canal 9, no als treballadors”,  va dir el conseller de RTVV.
Com anecdota de la nit, Amadeu es va comprometre a demanar el seguiment televisiu del Porrat de Sant Blai en el prograna "Cor de Festa" responent uns comentaris de l’Alcalde de Potries, present a l’acte.

1 comentari:

Carlos V ha dit...

http://elsblogsdelasafor.blogspot.com/