12 de gener del 2020

ESMORZAR AMB CARLOS GARCIA.

Voliem fer alguna excursió amb el grup de Carlos Garcia, un potrier que fa uns anys també va per la muntanya. No va poder ser i de sobte el vegem al Nepal. Tocava esmorzar i que ens contara les seues aventures.

Dissabte 11 de gener, a la cuineta de Marisa, abans de menjar-nos l'entrepà, comencem a parlar de les motivacions excursionistes de Carlos i els seus amics.  I i va donar la paraula a José Miguel Frasquet "Suzuki", de Rafelcofer, casat a Potries i el amotinador de l'expedició a la cordillera de l'Himalaia. Tot un descobriment aquest Susuki. L'altre del trio de potriers atrevits tampoc parlava molt, Vicent Fuster.

Haviem anunciat al cartell  Carlos Garcia i resulta que és l'amic quí explica  tot el viatge a la muntanya d'Asia. Li preguntem pel gust i l'aficció a les altures i ens contesta una frase de titular:
"al principi no eres ningú,
 quan arribes al cim ho eres tot"
Ens va mostrar records de la cultura nepalí, les banderetes amb missatges i  les costums i manera de viure d'eixe país. El mal d'altura, les ques d'espedicionaris i moltes més anècdotes que ens feren passar el matí del dissabte.

No faltaren les preguntes gracioses: " i  l'home de les neus?" 
Hem estat els primers en conèixer aquesta aventura, les veus i imatges dels tres potriers protagonistes de l'escapada a l'Annapurna. Demà diumenge es farà l'acte públic a Potries. Nosaltres, amb els esmorzars de la "Cuineta de Marisa", compartim vivències i continuem parlant, comunicant.

Per cert, hem quedat en fer una excursió conjunta, prop d'ací i no molt díficil, clar!
Teniu més fotos al facebook:Esmorzar amb Carlos Garcia