28 de desembre del 2013

CARRICOLA: MUNTANYA, AIGUA I ART.

El passat diumenge 22 de desembre, abans de Nadal, tinguérem una jornada molt completa al poble de la Vall d’Albaida anomenat Carricola, a la falda de la serra del Benicadell.
Un bon grupet d’amics, començarem la ruta de pujada al castell o torre restaurada tot just en un simpatic cartell “CARRI-COLA” que ja ens donava una pista del que poc a `poc descobrirem. Pel cami trobarem  una serie d’escultures i intervencions en el paisatge.
En acabar de dinar al bar del poble, férem la ruta o camins de l’aigua, amb arcades, el barranc, sequietes…etc molt arreglades i també plenes d’escultures i altres motius decoratius
Es evident la mà de bons gestors locals, ideant i realitzant amb l’ajut d’organismes superiors com la CHJ i algun Ministeri, un parell de rutes, restaurant el patrimoni local i afegint originalitat, que alguns podrien trobar algo raro en la muntanya i l`horta d’un poble, però que segurament està donant-li vida.Us deixem un enllaç més complet que pot servir de guia pera una visita obligada que tothom deu fer a Carri-Cola.
http://www.auntirdepedra.com/2012/05/carricola-art-i-natura.html

…A LA MUNTANYA TAMBÉ ÉS NADAL.
Com és de bon costum, aprofitarem una coveta al costat del camí per deixar una targeta de Nadal, amb bons desitjos i la signatura de tots els participants de la excursió
Com en totes les activitats, podeu trobar més fotos al nostre facebook.