23 d’octubre del 2013

CABRES I XIQUETS.


PUJADA A LA SAFOR 2013.
No, no volem dir que els xiquets es comportaren com unes cabres en la Pujada del diumenge 20 d'octubre. Després d'esmorzar, començarem a escoltar els sorrolls de les cabres, efectivament era un nombrós ramat que estaven pasturant i pegant bots per les parts més difícils del camí d'ascens. Al pla de la nevera, estava el seu pastor amb el qual passarem la resta de la excursió fins la font dels Olbits, camí de Lorxa.

Els xiquets foren els altres protagonistes del dia: al arribar al cim, reberen un certificat que acredita haver pujat per primera vegada als 1.013 m. de la nostra serra. Elena, Pau, Andreu i un altre Pau, foren els encarregats, també, de colocar el cartell amb les signatures dels participants al forat del piló. Una iniciativa, la del certificat, que tingué molt d'exit entre menuts i grans; ja n'hi ha que el demana amb efectes retroactius.
En definitiva un dia molt distret i divertit, gaudirem de tots els racons  i moments.  El temps ens va acompanyar, no va fer tanta calor com es predeia, el sol estava amagat pels núvols i sols aparegué després de dinar, ja fent el camí de tornada.
Totes les fotos al nostre facebook.