30 de desembre del 2008

RECUPERANT 2008

MES DE 25.
2007 fou la celebració -en primavera- del 25 aniversari, 2008 ha estat la continuació, més vida, tenim més de 25 anys. Recuperem coses que no s'han publicat al blog. Comencem amb una xerrada de J.M.Alfaro, delegat a la Safor del diari Levante, amb motiu dels 20 anys d'edició comarcal. (foto) Vegerem les imatges dels fotògrafs i el nostre muntatge (el teniu a la columna),fou divendres 18 de gener.
Febrer:Porrat de Sant Blai, dos anys sense presència, no fem exposicions, ja que deixarem la casa Abadia perquè el rector...
Un intent de fer la segona part de "Fernando d'Alcalà" va fracassar per problemes familiars.
En abril, amb el plànol en la mà: Segària, per Benimeli, descobrim la part nord, la ombria de la serra, plena de vegetació, fonts, parets humides, restes històriques d'íbers i àrabs. No hi han senyals,però arribarem dalt, a les antenes.
La pluja de maig no va impedir fer el sender d'Aielo de Rugat, una sorpresa. Barranc cap a dalt, xorrant l'aigua i ploguen. Paisatge bonic i el castell. Més aigua i més pluja. A migdia va esclatar la traca de les comunions,arribant al poble. Amb la calor, a estiuar. En passar les festes de Potries, la fira de Gandia i el pont d'octubre,comencem la temporada amb la Pujada a la Safor, el castell de Bairén i la bassa de Benirrama. (Això ja ho teniu al blog). Aquest diari pot ser siga - el millor que ha passat en aquest 2008, li dona més vida-encara que virtual- tenim més de 25 anys.

3 comentaris:

Josep Gregori ha dit...

Moltes felicitats pel magnífic blog de la Casa Clara.
Us desitge tot el millor!
Josep Gregori

Anònim ha dit...

Molt boic el repàs de tot l'any i amb així desitjar-te :

FELIÇ ANY 2009!!!

Mar

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la pàgina web d'Adriana Serlik.
Ja etas millorant ee?
M'algre moltísim!

Mar