17 d’agost del 2014

SALVA MONZÓ JA HA PUJAT.



"Salva, la pujada a la Safor és en octubre, a la tardor i tu has pujat en Agost, a l'estiu de la teua vida". Salvador Monzó ha mort.

Salvador Monzó i Escrivà fou dels més joves de la moguda cultural i política dels 80 a Potries. Va ser un dels que signaren els papers fundacionals de l’associació cultural Casa Clara de Potries, no solament de manera formal sinó totalment activa. Formava part del grup d’organització (com a bon escrivent) Era deixeble dels majors però  estava més a prop de la gent jove, enganxant nous socis i amics.
Tenia una experiència de xiquet als Boy Scout d’Alcoi i això li tirava molt fins el punt de ser amotinador de les primeres excursions de l’a.c.Casa Clara com la Pujada a la Safor. Salva “Canet” fou un molt bon  company, donant eixe suport que fa que altres dirigents de primera fila tinguen força per tirar endavant. Ell, com altres, prengueren camins de la vida, però no oblidaren l’a.c.c Casa Clara, fins i tot, en alguns moments acudia. Als darrers anys va vindre a algunes excursions amb els seus fills i sempre amb una actitud simpàtica i participativa.
Salva, quan trobes Paco Avaria, aneu preparant l’a.c.Casa Clara del cel: farem cine projectant als núvols, excursions pels estels i parlarem mal del que mana ahí dalt. Per cert, podries portar tu el Llibre Major, tens bona lletra. Ací baix hi ha poc a fer, la gent,  si no ni han diners... i la crisi va pa llarg. Enguany, quan pugem a la Safor pensarem amb tu. Salva: ara pugem!